HIDIVE Sonbahar 2023 Dizilimi ve Programı

Hangi anime şovları yer alacak? HIDIVE 2023 sonbahar serisi? Yayın platformu, özel şovlar da dahil olmak üzere kendi serisinin bir parçası olacak yeni anime dizisini zaten duyurdu. İşte HIDIVE 2023 sonbahar serisine ilişkin bir rehber.

Bu kılavuzun sonbahar programı, bu sonbahardan itibaren HIDIVE’ın bir parçası olacak yeni anime dizilerini ve eski şovları içeriyor.

HIDIVE 2023 sonbahar serisi

30 Eylül

  • Ragna Kızıl (13:30 ET / 12:30 CT / 10:30 PT)

Ragna Crimson, Daiki Kobayashi tarafından yaratılan bir manga serisidir. Bu hikayede ejderhalar dünyaya hükmediyor. Bir ejderha avcısı olan Ragna, gizemli motivasyonlara sahip bir adam olan Crimson ile iş birliği yapar. İkisinin ejderhalarla yüzleşmek ve onları bitirmek gibi ortak bir hedefi var. Silver Link anime uyarlamasının yapımcılığını üstleniyor.

  • Acemi Simyacının Yönetimi İngilizce dublaj prömiyeri (12:00 ET / 11:00 CT / 09:00 PT)

4 Ekim

  • The Eminence in Shadow Sezon 2 (10:30 ET / 09:30 CT / 07:30 PT)

The Eminence in Shadow, Daisuke Aizawa’nın yazdığı bir isekai hafif roman serisidir. Tozai diziyi gösteriyor. Günümüz Japonya’sında büyünün var olduğu başka bir dünyada Cid Kagenou olarak reenkarne olan bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Cid, Diablos Tarikatı ile savaşmayı amaçlayan gizli bir organizasyon olan Shadow Garden’ı yaratır. Başlangıçta bu düşman grubunu Cid uydurmuştu ama gerçek olduğu ortaya çıktı.

İkinci sezon, Cid ve Shadow Garden’ın Kanunsuz Şehir hakkındaki soruşturmasını konu alıyor. Ancak yakında bir vampirin uyanışı gerçekleşecek ve bu Cid için sorun olabilir.

Resmi çıkış tarihleri ​​açıklanacak

  • Kapalı Bir Vampir Prensesinin Vexations’ı (7 Ekim’de Japonya’da yayınlanacak)
  • The Demon Sword Master of Excalibur Academy (26 Eylül’de Japonya’da yayınlanacak)
  • Dark Gathering 2. kursu (2 Ekim’de Japonya’da yayınlanacak)

Diğer yayın platformlarında gelecek sonbahar anime dizilerini mi arıyorsunuz? 2023 sonbaharı anime yayın planı kılavuzumuza göz atın.

Amazon Prime Video Programı 25 Eylül-1 Ekim

Amazon Prime Video’nun 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında vizyona girecek yeni TV ve filmleri arasında bir süper kahraman dizisi olan Gen V yer alıyor…

Tavuskuşu Programı 25 Eylül-1 Ekim

Peacock’un 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında vizyona girecek yeni TV ve filmleri arasında The Continental: From the World’ün yeni bir bölümü de yer alıyor…

HBO Max Programı 25 Eylül-1 Ekim

HBO Max’in 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında yayınlanacak yeni TV ve filmleri arasında Starstruck’ın üçüncü sezonu American Masters: Marilyn…

Paramount Plus Programı 25 Eylül-1 Ekim

Paramount Plus’ın 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında vizyona girecek yeni TV ve filmleri arasında ALVINNN’in beşinci sezonu da yer alıyor!!! ve Sincaplar,…

Disney Plus Programı 25 Eylül-1 Ekim

Disney Plus’ın 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında yayınlanacak yeni TV ve filmleri arasında Star Wars’un yedinci bölümü: Ahsoka ve…

Netflix Programı 25 Eylül-1 Ekim

Netflix’in 25 Eylül-1 Ekim tarihleri ​​arasında yayınlanacak yeni dizileri ve filmleri arasında Castlevania: Nocturne, Choona, Power Rangers: Cosmic Fury ve The…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir